BBQ Haydnstraat

10-09-25 bbq HaydnstraatHaydnstraat

Een verslag vanuit de Haydnstraat.

Het was een groot succes! Er deden in totaal 62 buren (ook kleine) mee. Zelfs nieuwe buren die nog maar 4 weken hier wonen. We hadden al veel plezier met het opbouwen van alles. De kinderen gingen meteen gebruik maken van de speelattributen.

Natuurlijk eerst lekker koffie gedronken en cake gegeten die de kinderen mooi hadden versierd. Daarna hebben de dames de baskets gemaakt die de heren meteen hebben opgehangen. En het is werkelijk waar heel erg mooi geworden, al zeg ik het zelf! Het ziet er zo gezellig uit! Daar hebben we nog lang plezier van.

Toen de BBQ aanging en de salades (heerlijke recepten werden er uitgewisseld) op tafel kwamen, werd er gezellig gegeten onder het genot van een lekker biertje, wijntje of sapje. De kinderen waren lekker aan het knutselen (slingers voor in de tent) en sommige kregen mooie nagels. Dit alles met een heerlijk muziekje op de achtergrond.

Na de BBQ werd al gauw de Karaoke aangezet; iedereen stond te springen om mee te doen. En dan ontdek je pas de talenten van je buren. Wat kunnen sommigen goed zingen zeg en wat zijn anderen weer beter in sfeer maken. We werden nog verrast door een optreden van ’t Satte, een bandje waar bewoner Lucien deel van uitmaakt. Nou, toen werd de polonaise natuurlijk ingezet.

We hadden ook een heuse winnaar met de Karaoke wedstrijd: Wesley won met Kabouter Plop een mooie Burendag mok!!

Na 23.00 uur zijn we gaan afbreken en opruimen, wat ook weer heel gezellig was en waarbij we nog zo gelachen hebben. Natuurlijk kregen we een plensbui over ons heen en bleef Wesley keurig op zijn stoel midden in de tent zitten! Al met al een heel geslaagde Burendag waarbij een ieder meteen riep: “Volgend jaar weer!”