Een vrolijke noot

Vanwege het Corona-virus zitten veel ouderen verplicht wekenlang binnen. Ook de Oranjebingo kan dit jaar helaas niet doorgaan. Het Wijkplatform heeft daarom bedacht om deze binnenblijvers een hart onder de riem te steken en te zorgen voor een vrolijk noot.

Op maandag 20 april kwam het gezellig draaiorgel langs bij de flats aan de Meubelmaker / Oudeland / Mozartlaan.

Maar niet alleen in HOA wonen oudere binnenblijvers. Er zijn er nog veel meer in Zwijndrecht, vooral in Walburg. Daarom hebben we Wijkplatform Walburg benaderd of ze willen meedoen met deze vrolijke actie. Het gezellige draaiorgel kwam daar langs op woensdag 22 april en komt nog langs op maandag 27 april.

In het kort ziet / zag het hele programma er als volgt uit:

Maandag 20 april kwam het gezellige draaiorgel langs in HOA (flats Meubelmaker / Oudeland / Mozartlaan). Vervolgens ging het gezellige draaiorgel naar Duivenvoorde en naar het IJsvogelplein. Ter afsluiting van deze dag ging het gezellige draaiorgel bij Swinhove langs aan de Plantageweg. zie het filmpje hier onder.

Woensdag 22 april begon het gezellige draaiorgel bij Zonnestein / Eemstein, daarna zijn de Nebo en de flats aan de Pruylenborg aan de beurt geweest. Deze dag sloot het gezellige draaiorgel muzikaal af bij de Lichtkring. zie het filmpje hier onder

Maandag 27 april klonk het gezellige draaiorgel bij de Lindonk en ’t Anker, vervolgd door Swinstaete en als afsluiting het P.J.Oudplein / Gerbrandyplein.

Peter Dekker was uw gezellige orgeldraaier.
meer info vind u op www.hetgezelligedraaiorgel.nl